Gaļas plācenīši ar mārrutku mērci

Apollo
19 komentāri

Nepieciešams:

Gaļas plācenīši ar mārrutku mērci

Foto:http://www.flickr.com/photos/kimtaro/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

300 g liellopu gaļas
300 g cūkgaļas
100 g baltmaizes
150 ml piena
3 olas
sāls
pipari

Mēcei:

300 ml gaļas buljona
50 g sviesta
100 ml saldā krējuma
1 ēdamkarote miltu
2 ēdamkarotes mārrutku
sāls

Pagatavošana:

Liellopu un cūkas gaļu samaļ gaļas mašīnā kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi. Masai pieliek olas un pielej pienu, kur mērcēta maize, pieliek sāli un piparus.

Sakarsētā eļļā ar karoti liek gaļas masu, izlīdzinot to plāni, apcep brūnu no abām pusēm.

Mērcei izkausē sviestu, pieliek miltus, apcep. Uzlej buljonu un saldo krējumu, uzvāra, pieliek mārrutkus. Ja nepieciešams, pielej ūdeni.

Gaļas plācenīšus pasniedz ar mārrutku mērci, vārītiem kartupeļiem un zaļumu salātiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv