Gaļas vinegrets krievu gaumē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
350g vārītas liellopu gaļas
200g vārītu kartupeļu
200g marinētu gurķu
150g biešu 
sāls
pipari
zaļumi

Polkaroo

Polkaroo

Foto: CC Licence

Mērcei:
etiķis, eļļa un sinepes pēc garšas

Pagatavošana:

Garšsakņu un garšvielu sālsūdenī novāra liellopu gaļu. Atdzesētu gaļu sagriež garenos gabaliņos un pievieno tos šķēlītēs sagrieztiem kartupeļiem, bietēm un gurķiem. Pieber sāli, uzkaisa piparus, pārslaka ar etiķa un sinepju mērci un kārto salātu traukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem lokiem un dillēm.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

22.08.2017
Ienākt apollo.lv