Gardā svētdienas uzkoda

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
100 g kukurūzas čipsu
1 mazā kārba brūno pupiņu
1 tomāts
100 g salātu (ledus, ķīnas)
2 ēdamkarotes kečupa
2 ēdamkarotes skābā krējuma
100 g kūpināta siera

CC Licence

CC Licence

Foto: http://www.flickr.com/photos/snapperwolf/

Pagatavošana:

Pupiņām nolej sulu, noskalo, pieliek krējumu un kečupu, ieliek cepamtraukā. Pupiņas pārkaisa ar sarīvētu sieru, traukam gar malām saliek čipsus. Cep 200 grādos 10 minūtes. Pasniedzot pārkaisa ar smalki sagrieztiem tomātiem un salātiem. Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

17.08.2017
Ienākt apollo.lv