Garšīgā gaļiņa

Apollo
0 komentāru

Konkurss tapis sadarbībā ar Hotel Jurmala SPA

vieux bandit

vieux bandit

Foto: CC Licence

2 ēd.svaiga ingvera (ar kaudzi) pieliek klāt svaigi spiestu apelsīna sulu no 4-5 apelsīniem un 2 ēdamkarotes medus (tādu šķidrāku vēlams)visu kārtīgi samaisa.

4 gabaliņus karbonādes cūkgaļas (bet neizklapētus) iemarinē ar 1 citrona sulu, pipariem, zaļumiem un dažādām garšvielām 10 minūtēm.

Cūkgaļu apcep no katras puses 4 minutes, lai ir pamatīgi brūns.
Cūkgaļu ieliek stikla traukā uzlej virsū ingvera maisījumu un uzliek vāku un liek cepeškrāsnī uz 25-30 minūtēm.

Pa to laiku izvāra rīsus, uz panas apcep sagrieztu gabaliņos papriku, atsevišķi krietni daudz šampinjonus, pievieno rīsus, vēl pievieno zaļumus, garšvielas un kukurūzu un zaļos zirnīšus, kārtīgi izsutina to visu.

Pasniedz rīsus, ar cūkgaļu un netverami garšīgo ingvera, medus, apelsīnu mērci. Kaut ko tik garšīgu sen nebijām ēduši.

No pāri palikušā ingvera ripiņām var pagatavot tēju, ļoti veselīga.
 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

18.11.2017
Ienākt apollo.lv