Garšīgā Lieldienu pasha

Apollo
61 komentārs

Nepieciešams:

  • 1,5 kilogrami biezpiena
  • 4 olas
  • 200 grami sviesta
  • 200 grami cukura
  • 200 grami saldā krējuma 
  • 150 grami gaišo rozīņu
  • 150 grami tumšo rozīņu
  • 200 grami dažādu augļu sukāžu
  • 2 citroni

Pagatavošana:

Izkausē sviestu un pievieno cukuru. Maisa, līdz tas izkusis. Pievieno biezpienu un turpina masu karsēt.

Pievieno olas, rozīnes un sukādes, piespiež citronu sulu un pierīvē citrona miziņu. Turpina nepārtraukti maisīt, līdz masa sāk vārīties.

Ņem trauku nost no uguns un atdzesē, ik pa brīdim masu apmaisot. Kad tā atdzisusi, pievieno saputotu krējumu. Caurdurī ieliek marli vai lina audumu un ielej biezpiena masu. Masu tur zem sloga no 12 līdz 24 stundām vēsā vietā.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

27.06.2017
Ienākt apollo.lv