Garšīgās biezpiena bumbiņas

Apollo
28 komentāri

Nepieciešams:

Garšīgās biezpiena bumbiņas

Foto: Vida Press

  • 500 grami biezpiena
  • 10 ēdamkarotes kviešu miltu
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 3 olas
  • 1 tējkarote sodas
  • eļļa
  • pūdercukurs

Pagatavošana:

Olas un cukuru kārtīgi sakuļ. Pievieno biezpienu, cepamo sodu, uzsijā miltus un turpina kult līdz masa veidojas viendabīga.

Katliņā lej eļļu tik daudz, lai, ieliekot bumbiņas katlā, eļļa tās nosegtu.

No mīklas veido apaļas biezpiena bumbiņas. Kad eļļa ir uzkarsusi, ar karoti pa vienai liek bumbiņas katlā. Cep līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas.

Pasniedzot pārkaisa ar pūdercukuru.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

21.09.2017
Ienākt apollo.lv