Garšvielu marinādē cepts ķirbis un baklažāns

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Garšvielu marinādē cepts ķirbis un baklažāns

Foto: www.povarenok.ru

300 g ķirbja
2 baklažāni
3 daiviņas ķiploka
sāls
pipari
zaļumi pēc izvēles (var kaltētus)
2–3 ēdamkarotes sinepju
3–4 ēdamkarotes olīveļļas
2–3 ēdamkarotes medus
sojas mērce
citrona sula

Pagatavošana:

Ķirbi un baklažānus sagriež palielos gabalos.
No visām pārējām sastāvdaļām pagatavo mērci. Mērci pārlej dārzeņiem, kārtīgi samaisa un atstāj uz 30 minūtēm ievilkties. Tad dārzeņus kopā ar marinādi liek karstumizturīgā traukā un cep 180 grādu temperatūrā, līdz tie ir gatavi.

Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

22.11.2017
Ienākt apollo.lv