Gaspačo

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/harlanh/

http://www.flickr.com/photos/harlanh/

Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

1 kg tomātu
500 g gurķu
1 sarkanais sīpols
1 paprika
200 ml tomātu sulas
2 daiviņas ķiploka
citrona sula
balzametiķis
sāls
baziliks

Pagatavošana:

Blanšētus tomātus sablendē kopā ar ķiploku, pielej tomātu sulu. Masai pieliek smalki sagrieztus gurķus, sīpolu un papriku. Pieliek pēc garšās sāli, balzametiķi, citrona sulu un sagrieztu baziliku. Zupu atstāj un pāris stundām, lai garšas sadraudzējas.

Zupai var pievienot maizes grauzdiņus.

Tomātu sulas vietā var izmantot ūdeni.

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Valūtu kursi

31.08.2015
Ienākt apollo.lv