Gatavojam ziemai: Gurķi tomātu mērcē

Apollo
11 komentāri

Nepieciešams:

Gatavojam ziemai: Gurķi tomātu mērcē

Foto: PantherMedia/Scanpix

  • 2,5 kg gurķu
  • 1 glāze tomātu pastas
  • 100g ķiploku
  • 100ml 9% etiķa
  • 100ml eļļas
  • 100g cukura
  • 1 ēdamkarote sāls

Pagatavošana:

Stingrus gurķus sagriež ripiņās, ķiplokus sagriež smalki, pieliek visas pārējās sastāvdaļas, samaisa un atstāj uz 30 minūtēm, lai gurķi nedaudz atsulojas. Visu liek vārīties, kad gurķi maina krāsu, liek burkās, aizvāko un uzglabā vēsumā.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Ienākt apollo.lv