Gatavojam ziemai. Kabaču moņģelis

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
2,5 kg kabaču
0,5 kg saldo piparu
0,7 kg asas tomātu mērces
1 glāze cukura
1,5 ēdamkarotes sāls
1 glāze saulespuķu eļļas

Pagatavošana:
Kabačus nomizo un izņem sēklas, pipariem izņem sēklas, visu sarīvē uz rupjās rīves. Sarīvētos dārzeņus liek katlā, pieliek sāli, cukuru, tomātu mērci un eļļu. Visu vāra uz lēnas uguns  60 minūtes, tad pilda burkās. 

Varianti: Par kabaču tēmu ir dažādas variācijas - varat pielikt burkānus, sīpolus, ķiplokus utt, pēc sirds patikas.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Reklāma

Valūtu kursi

28.04.2015
Ienākt apollo.lv