Gatavojam ziemai - «Zirga spēriens»

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
2 kg tomātu
1 kg sīpolu
1 kg burkānu
selerija un pētersīļas saknes, lapas
dilles
3 ķiploki
2 čillī pipari
tējkarote melno piparu
pusglāze eļļas
sāls, etiķis, cukurs pēc garšas

Foto: CC Licence

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sasmalcina - burkānus, selerija un pētersīļa saknes var rīvēt vai griezt gabaliņos - no tā atkarīgs vai «zirga spēriens» būs biezenī vai kā masa ar gabaliņiem.

Sagrieztos sīpolus katliņā apcep eļļā, pievieno sasmalcinātus ķiplokus, apcep, tad pārējās sastāvdaļas. Čillī izņem sēkliņas, ja nevēlats izcilu «spērienu». Visu vāra pusstundu, pieliek sāli, etiķi un cukuru pēc garšas, pavāra vēl 5 minūtes, gatavu pilda burciņās, pasniedz pie gaļas ēdieniem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

21.11.2017
Ienākt apollo.lv