Griķu pankūkas ar sēņu mērci

Apollo
22 komentāri

Nepieciešams:

Griķu pankūka pasniegta ar rikotas sieru, valriekstiem, kļavu sīrupu un pūdercukuru

Griķu pankūka pasniegta ar rikotas sieru, valriekstiem, kļavu sīrupu un pūdercukuru

Foto: http://www.flickr.com/photos/bionicgrrl/

300 g griķu
3 olas
5 ēdamkarotes miltu
150 ml piena
15 g rauga
sāls
eļļa cepšanai
300g svaigu sēņu
sīpols
sviestas
200 ml saldā krējuma

Pagatavošana:

Griķus izvāra. Vārītiem griķiem pieliek olas, siltā pienā izšķīdinātu raugu, miltus sāli. Samaisa mīklu, liek siltā vietā uzrūgt. Pannā sakarsē eļļu, cep no abām pusēm brūnas pankūkas.

Sēnes sagriež, uz pannas apcep, līdz iztvaiko šķidrums, pieliek sviestu un sagrieztu sīpolu, apcep. Pieliek sāli un saldo krējumu, uzvāra.

Pankūkas var pasniegt arī ar ievārījumu, sīrupu, medu vai skābu krējumu.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

19

2014. gada 19. decembris

Vārda dienas

Lelde, SarmisAlena, Alereins, Alēna, Lelda, Jordisa

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +8 ℃
Apmācies

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 08:58
Saule riet: 15:42
Dienas ilgums: 6:44

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

19.12.2014
Ienākt apollo.lv