Grilēta melone ar medu un avenēm

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
(4 personām)

Grilēta melone ar medu un avenēm

Foto: KUKUNG.NET

melone (aptuveni 1,3 kg)
200 g medus šūnās
1 tējkarote ūdens
buntīte svaigas lavandas
300 g aveņu

Pagatavošana:

Meloni pārgriež uz pusēm, izņem sēkliņas, tad katru gabalu sagriež trīs gabalos. Trešdaļu medus sajauc ar ūdeni. No lavandas pušķīša izveido «otiņu» un iemērc to medus ūdenī. Uz oglēm sasilda cepamo pannu. Ieziež meloni ar medus maisījumu. Uz pannas cep 30 sekundes. Pasniedziet karstu, pārkaisot ar avenēm un atlikušajiem lavandas ziediem. Pa virsu klāj atlikušos medus šūnu gabaliņus.

Ieteicams izmantot ne pārāk gatavu meloni, jo saldumu tai piešķirs medus.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

21.08.2017
Ienākt apollo.lv