Grilētas maltās gaļas desiņas

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/johnseb/

500 g maltas liellopu gaļas
3 daiviņas ķiploka
1 sīpols
sāls
pipari

Pagatavošana:

Maltajai gaļai pieleik smalki sagrieztu sīpolu un ķiplokus, sāli, piparus. Masu labi samīca. Ap koka iesmiņiem liek gaļu, veidojot «desiņas». Grila restītes ieeļļo vai gaļu apsmērē ar eļļu. Cep gatavu, pasniedz ar svaigiem salātiem.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Reklāma

Valūtu kursi

23.05.2015
Ienākt apollo.lv