Grilēti tomāti ar Parmezāna sieru

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
(4 porcijām)

Grilēti tomāti ar Parmezāna sieru

Foto:zen, licence

15 g sviesta vai margarīna
1 maza, smalki sagriezta ķiploka daiviņa
30 g rīvēta Parmezāna siera
350 g uz pusēm sagrieztu plūmju tomātu

Pagatavošana:

Katlā izkausē sviestu un apcept sagriezto ķiploku. Parmezāna sieru uzliek uz cepampapīra. Katru tomātu vispirms pamērcē sviestā, tad sierā. Tomātu pusītes kārto uz grila režģa. Atlikušo sieru pārkaisa tomātiem un pārlej ar atlikušo sviestu. Cep trīs četras minūtes.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

20.08.2017
Ienākt apollo.lv