Grillēti puravi ar bekona kraukšķiem

Apollo
6 komentāri

Vajadzīgs:

Grillēti puravi ar bekona kraukšķiem

Foto: http://www.flickr.com/photos/joshbousel/

  • Puravi
  • Bekona škēlītes
  • Balzāmetiķis

Gatavojam:

Puravus apgriež vajadzīgajā garumā un pārgriež gareniski uz pusēm. Tad uzmanīgi skalo, jo starp lapu kārtām bieži mēdz būt smiltis, bet nevajag izjaukt purava struktūru. Bekona šķēles sagriež mazākos gabaliņos un apcep uz pannas. Puravus kārto folijas laiviņās un apsmērē ar no bekona izkusušajiem tauciņiem un balzāmetiķi. Liek grillēties.

Pasniedz apbirdinātus ar bekona kraukšķiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

03

2014. gada 3. septembris

Vārda dienas

Berta, BellaSerafina, Serafims, Serafima, Sedriks, Sanlija, Sangvids, Sangrita, Berts, Belinda

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +13 ℃
Skaidrs

Vējš: 1 m/s

Saule lec: 06:30
Saule riet: 20:15
Dienas ilgums: 13:45

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

03.09.2014
Ienākt apollo.lv