Grillēti puravi ar bekona kraukšķiem

Apollo
6 komentāri

Vajadzīgs:

Grillēti puravi ar bekona kraukšķiem

Foto: http://www.flickr.com/photos/joshbousel/

  • Puravi
  • Bekona škēlītes
  • Balzāmetiķis

Gatavojam:

Puravus apgriež vajadzīgajā garumā un pārgriež gareniski uz pusēm. Tad uzmanīgi skalo, jo starp lapu kārtām bieži mēdz būt smiltis, bet nevajag izjaukt purava struktūru. Bekona šķēles sagriež mazākos gabaliņos un apcep uz pannas. Puravus kārto folijas laiviņās un apsmērē ar no bekona izkusušajiem tauciņiem un balzāmetiķi. Liek grillēties.

Pasniedz apbirdinātus ar bekona kraukšķiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Reklāma

Valūtu kursi

18.04.2015
Ienākt apollo.lv