Iereibusī pīle

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Iereibusī pīle

Foto: Reuters/Scanpix

pīle ( 1,8 - 2 kg)
300 g vistu aknu
2 daiviņas ķiploka
rozmarīns
salvija lapas
250 ml saldā sarkanvīna
sāls
pipari

Pagatavošana:

Ķiplokus, rozmarīnu, salviju, sāli, vīnu samaļ blenderī. Iegūto masu pārlej sagrieztām aknām.

Pīli vāra ūdenī 30 - 40 minūtes. Tad ar aknu masu pilda pīli un rūpīgi aizšuj. Pīli ierīvē ar sāli un pipariem, cep 190 grādos 2,5 - 3 stundas, pārlejot ar šķidrumu, kas rodas cepšanas laikā.

Īsts svētku ēdiens.



Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

23.10.2017
Ienākt apollo.lv