Jogurta maize

Apollo
0 komentāru

Sastāvdaļas

Jogurta maize

Foto: www.dansukker.com

300 ml kviešu miltu
200 ml sijātu miltu
120 ml pilngraudu miltu
50 ml kviešu kliju
150 ml rupju rudzu miltu
100 ml saulespuķu sēklu
1 tējkarote sāls
2 tējkarotes sodas
100 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
600 ml jogurta vai saldā biezpiena ar putukrējumu


Dažādi varianti
• 1-2 tējkarotes ķimeņu
• sarīvēta 1 apelsīna miziņa
• 50 g rozīņu

Pagatavošana:

Samaisi bļodā visas sausās sastāvdaļas. Pievieno Tumšo cukura sīrupu, jogurtu un ātri visu samaisi. Ieklāj mīklu lielā veidnē, piepildot to par 2/3 un cep apt. 1½ stundu. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 175° C temperatūrā. Ja maize šķiet pārāk tumša, pārklāj to ar alumīnija foliju.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv