Kabaču laiviņas

Apollo
6 komentāri

Nepieciešams:

Kabaču laiviņas

Foto: Ekrāna uzņēmums

1 kabacis
1 burkāns
ķiploks
1 sīpols
sojas mērce
100 g baltmaizes grauzdiņu
tomātu mērce
200 g maltas gaļas
eļļa
pipari

Pagatavošana:

Sīpolu sagriež, apcep eļļā, pieliek sarīvētu burkānu, apcep. maltajai gaļai pieliek apceptos burkānus, sasmalcinātu ķiploku, sojas mērci, pāris karotes tomātu pastas, piparus, baltmaizes grauzdiņus (baltmaizi sagriež nelielos kubiņos, apgrauzdē uz sausas pannas vai cepeškrāsnī). Kabaci pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu. Kabačos pilda sagatavoto masu, liek cepešpannā, apsedz ar foliju, cep 200 grādos 35 - 40 minūtes (pēdējās 10 minūtes foliju noņem). Pasniedz ar skābo krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Reklāma

Valūtu kursi

28.04.2015
Ienākt apollo.lv