Kabaču un baklažānu sacepums ar gaļu

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Kabaču un baklažānu sacepums ar gaļu

Foto: «Apollo»

1 liels kabacis
2 baklažāni
1 kg maltās gaļas
sāls
sīpols
pipari
100 g siera (labi kūstoša)
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Kabaci sagriež centimetru biezās šķēlēs. Baklažānu sagriež un apkaisa ar sāli, pēc 15 minūtēm noskalo tekošā ūdenī un nosusina salvetē. Sīpolus apcep eļļā, pievieno maltajai gaļai. Gaļu sāla un piparo.

Ņem pannu ar augstām malām un liek kabačus ieslīpi ar malu uz augšu (ja kabacis ļoti liels, to pārgriež uz pusēm un liek šķēlīšu puses ar apaļo malu uz augšu), tad blakus liek maltās gaļas kārtiņu, nākamo kārto baklažānus, tā turpina, līdz forma pilna. Kārtojumu pārkaisa ar sāli un pipariem. Jums iznāks kārtojums, kuram kārtas ir nevis horizontāli, kā ierasts, bet vertikāli.

Kārtojumu pārkaisa ar sieru un cep 180 grādu temperatūrā 30 minūtes.

Izskatīsies skaisti un garšos lieliski.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

19.08.2017
Ienākt apollo.lv