Kabaču un paprikas lečo

Apollo
17 komentāri

Lečo recepte

Kabaču un paprikas lečo

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 2 sarkanās paprikas
  • 1 kg kabaču
  • 1 ķiploks
  • 250 g tomātu mērces
  • 1/2 glāze olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes sāls
  • 1/2 glāze cukura
  • 3 ēdamkarotes etiķa

Pagatavošana:

Papriku un kabačus sakapā nelielos kubiņos.

Liek visu katlā. Pierīvē ķiploku, pievieno garšvielas un pārējās sastāvdaļas. 

Sautē visu uz lēnas uguns līdz kabači ir mīksti.

Pievieno etiķi. Visu kārtīgi samaisa.

Uzglabā burkās.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.11.2017
Ienākt apollo.lv