Kafijas tortīte

Apollo
0 komentāru

Pagatavošna:
1 glāze cukura
2 olas
125g sviesta vai margarīna
1 ēdamkarote šķīstošās kafijas
1 tējkarote sodas
3 glāzes miltu
3 ēdamkarotes medus
konjaks
600g biezpiena
1 kārba vārīta kondensētā piena
kokosriekstu skaidiņas

Kafijas tortīte

Foto: www.povarenok.ru

Pagatavošna:
Cukuru, olas, kafiju, sodu un medu samaisa, pieliek gabaliņos sagrieztu sviestu, karsē ūdens peldē, līdz masa dubultojusies, tad pamazām iemaisa miltus. No mīklas cep 3 kārtas (30 cm diametrā formā).
Biezpienu ar kondensēto pienu sablenderē viendabīgā masā.
Atdzisušas kārtas apslaka ar konjaku un sasmērē ar krēmu, pārkaisa ar kokosrieksta skaidiņām.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.08.2017
Ienākt apollo.lv