Kāpostu šniceles

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

1 neliela kāpostgalva
2 olas
rīvmaize
sāls
pipari

Pagatavošana:

Kāpostgalvu sagriež uz pusēm, novāra sālsūdenī. Izvārītu kāpostu sagriež šķēlēs tā, lai daļa kacena paliek pie šķēles un satur kāpostu kopā.

Šķēles apviļā sakultā olā, tad rīvmaizē, cep eļļā brūnas, pārkaisa ar sāli un pipariem. Pasniedz ar krējuma mērci.

WordRidden

WordRidden

Foto: CC Licence

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

23

2014. gada 23. oktobris

Vārda dienas

Dainis, Dainida, DainaJevlampija, Deimons, Deimonds, Dainors, Dainīte, Dainita, Dainārs, Dainarts, Dainars, Daimons, Daimonds, Daimona

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz −3 ℃
Skaidrs

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 08:14
Saule riet: 18:01
Dienas ilgums: 9:47

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

23.10.2014
Ienākt apollo.lv