Kāpostu šniceles

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

1 neliela kāpostgalva
2 olas
rīvmaize
sāls
pipari

Pagatavošana:

Kāpostgalvu sagriež uz pusēm, novāra sālsūdenī. Izvārītu kāpostu sagriež šķēlēs tā, lai daļa kacena paliek pie šķēles un satur kāpostu kopā.

Šķēles apviļā sakultā olā, tad rīvmaizē, cep eļļā brūnas, pārkaisa ar sāli un pipariem. Pasniedz ar krējuma mērci.

WordRidden

WordRidden

Foto: CC Licence

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

28

2015. gada 28. janvāris

Vārda dienas

Kārlis, SpodrisBianka, Čariijs, Čarita, Čarlzs, Karels, Karolis, Karols

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz −4 ℃
Apmācies

Vējš: 2 m/s

Saule lec: 08:29
Saule riet: 16:43
Dienas ilgums: 8:14

Valūtu kursi

28.01.2015
Ienākt apollo.lv