Kāpostu šniceles

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

1 neliela kāpostgalva
2 olas
rīvmaize
sāls
pipari

Pagatavošana:

Kāpostgalvu sagriež uz pusēm, novāra sālsūdenī. Izvārītu kāpostu sagriež šķēlēs tā, lai daļa kacena paliek pie šķēles un satur kāpostu kopā.

Šķēles apviļā sakultā olā, tad rīvmaizē, cep eļļā brūnas, pārkaisa ar sāli un pipariem. Pasniedz ar krējuma mērci.

WordRidden

WordRidden

Foto: CC Licence

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

20

2014. gada 20. decembris

Vārda dienas

Arta, MinjonaArtemida, Artemijs, Artēmijs, Artija, Artjoms, Vitnija, Ābrams

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +4 ℃
Apmācies

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 08:59
Saule riet: 15:43
Dienas ilgums: 6:44

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

20.12.2014
Ienākt apollo.lv