Kāpostu tīteņi ar aromātisku mērci

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/julie3jax/

http://www.flickr.com/photos/julie3jax/

Foto: CC Licence

500g maltās gaļas
200g rīsu
2 sīpoli
ķiploks
10 melno plūmju
10 aprikožu
400g tomātu gabaliņu savā sulā
kāpostgalva
pētersīļu zaļumi
sāls
pipari,
eļļa

Pagatavošana:

Kāpostgalvai izgriež kacenu un liek vārīties 5 minūtes. Rīsus izvāra, pieliek malto gaļu, izspiestu ķiploku, sāli, piparus, sasmalcinātus zaļumus, eļļā apceptus, sasmalcinātus sīpolus.

Kāpostu aplej ar aukstu ūdeni, atdzesē. Pa vienai noņem lapas. Lapās tin pildījumu, kārto sautējamā katlā. Tomātus sajauc ar 300 ml ūdens, pieliek sāli un piparus pēc garšas, pārlej tīteņiem. Pieliek ķiploka daiviņas, plūmes un aprikozes, pētersīļu buntīti. Kāpostu tīteņus vāra 30 minūtes, pasniedz ar visu mērci. Var pielikt skābu krējumu.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

24

2014. gada 24. novembris

Vārda dienas

Velta, VeldaVīne, Vīna, Viners, Vinārs, Veltija, Velte, Velita, Veldra, Velards

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz 0 ℃
Apmācies

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:23
Saule riet: 15:56
Dienas ilgums: 7:33

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

24.11.2014
Ienākt apollo.lv