Kāpostu tīteņi ar aromātisku mērci

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/julie3jax/

http://www.flickr.com/photos/julie3jax/

Foto: CC Licence

500g maltās gaļas
200g rīsu
2 sīpoli
ķiploks
10 melno plūmju
10 aprikožu
400g tomātu gabaliņu savā sulā
kāpostgalva
pētersīļu zaļumi
sāls
pipari,
eļļa

Pagatavošana:

Kāpostgalvai izgriež kacenu un liek vārīties 5 minūtes. Rīsus izvāra, pieliek malto gaļu, izspiestu ķiploku, sāli, piparus, sasmalcinātus zaļumus, eļļā apceptus, sasmalcinātus sīpolus.

Kāpostu aplej ar aukstu ūdeni, atdzesē. Pa vienai noņem lapas. Lapās tin pildījumu, kārto sautējamā katlā. Tomātus sajauc ar 300 ml ūdens, pieliek sāli un piparus pēc garšas, pārlej tīteņiem. Pieliek ķiploka daiviņas, plūmes un aprikozes, pētersīļu buntīti. Kāpostu tīteņus vāra 30 minūtes, pasniedz ar visu mērci. Var pielikt skābu krējumu.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

19

2014. gada 19. decembris

Vārda dienas

Lelde, SarmisAlena, Alereins, Alēna, Lelda, Jordisa

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies, neliels lietus
Rīga pašreiz +4 ℃
Apmācies, neliels lietus

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 08:58
Saule riet: 15:42
Dienas ilgums: 6:44

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

19.12.2014
Ienākt apollo.lv