Kārdinošā šokolādes desa

Apollo
31 komentārs

Nepieciešams:

Kārdinošā šokolādes desa

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 1 ola
  • 200 grami cepumu (piemēram, «Selga»)
  • 100 grami sviesta
  • 5 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 1 ēdamkarote vaniļas cukura
  • 100 grami valriekstu
  • 50 grami rozīņu
  • 50 grami marmelādes

Pagatavošana:

Lielā bļodā nevienmērīgos gabaliņos sadrupina cepumus tā, lai cepumi paliek arī lielākos gabalos.

Katliņā uz lēnas uguns liek sviestu, lai tas izkūst. Pievieno olu, intensīvi maisot, pievieno arī cukuru. Visu kārtīgi samaisa un pievieno kakao. Turpina maisīt līdz veidojas viendabīga masa.

Šokolādes masu pievieno cepumiem. Klāt liek sagrieztas marmelādes, sakapātus valriekstus un rozīnes, kārtīgi samaisa.

Masu liek atbilstošā veidnē vai saritina folijā desas formā. Atdzesē un liek ledusskapī uz vairākām stundām vai nakti.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

18.11.2017
Ienākt apollo.lv