Karstie kartupeļu salāti ar bekona kraukšķiem

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/ladymissmarquise/

http://www.flickr.com/photos/ladymissmarquise/

Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

1 kg jauno kartupeļu
200 g bekona
pētersīļu zaļumi
sāls
balzamiko etiķis
sarkanais sīpols
muskatrieksts

Pagatavošana:

Kartupeļus nomazgā, notīra, izvāra. Gaļu sagriež gabaliņos, apcep, līdz tā kļūst kraukšķīga. Kartupeļus pārlej ar gaļu, pārslaka ar balzametiķi, pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem un smalki sagrieztu sīpolu. Pieliek sāli un muskatriekstu, samaisa.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

27

2015. gada 27. janvāris

Vārda dienas

Izolde, Ilze, IldzeIzolda, Ilzīte, Ilza, Illarija, Illa, Ilārs, Ilārijs, Ilārija, Ilāra, Ilars, Ilarijs, Ilarija, Ilards

Laika ziņas

Vairāk
Mākoņains
Rīga pašreiz −1 ℃
Mākoņains

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 08:31
Saule riet: 16:41
Dienas ilgums: 8:10

Valūtu kursi

27.01.2015
Ienākt apollo.lv