Karstie kartupeļu salāti ar bekona kraukšķiem

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/ladymissmarquise/

http://www.flickr.com/photos/ladymissmarquise/

Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

1 kg jauno kartupeļu
200 g bekona
pētersīļu zaļumi
sāls
balzamiko etiķis
sarkanais sīpols
muskatrieksts

Pagatavošana:

Kartupeļus nomazgā, notīra, izvāra. Gaļu sagriež gabaliņos, apcep, līdz tā kļūst kraukšķīga. Kartupeļus pārlej ar gaļu, pārslaka ar balzametiķi, pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem un smalki sagrieztu sīpolu. Pieliek sāli un muskatriekstu, samaisa.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

01

2014. gada 1. novembris

Vārda dienas

IkarsIhtiandrs, Ildefons, Ildra, Iraklijs, Tautmīlis, Tautvaldis, Tautvaris, Ungars

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz 0 ℃
Apmācies

Vējš: 1 m/s

Saule lec: 07:34
Saule riet: 16:39
Dienas ilgums: 9:05

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

01.11.2014
Ienākt apollo.lv