Karstie kartupeļu salāti ar bekona kraukšķiem

Apollo
2 komentāri

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/ladymissmarquise/

http://www.flickr.com/photos/ladymissmarquise/

Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

1 kg jauno kartupeļu
200 g bekona
pētersīļu zaļumi
sāls
balzamiko etiķis
sarkanais sīpols
muskatrieksts

Pagatavošana:

Kartupeļus nomazgā, notīra, izvāra. Gaļu sagriež gabaliņos, apcep, līdz tā kļūst kraukšķīga. Kartupeļus pārlej ar gaļu, pārslaka ar balzametiķi, pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem un smalki sagrieztu sīpolu. Pieliek sāli un muskatriekstu, samaisa.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

01

2015. gada 1. marts

Vārda dienas

Ivars, IlgvarsIvārs, Ivāra, Ilgvārs, Ilgvaris, Ilgvards, Ilgvalds, Igvars, Elerts, Elektra, Eldijs, Eldars, Elda

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +4 ℃
Apmācies

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 07:15
Saule riet: 17:55
Dienas ilgums: 10:40

Valūtu kursi

01.03.2015
Ienākt apollo.lv