Karstie kartupeļu salāti ar bekona kraukšķiem

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/ladymissmarquise/

http://www.flickr.com/photos/ladymissmarquise/

Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

1 kg jauno kartupeļu
200 g bekona
pētersīļu zaļumi
sāls
balzamiko etiķis
sarkanais sīpols
muskatrieksts

Pagatavošana:

Kartupeļus nomazgā, notīra, izvāra. Gaļu sagriež gabaliņos, apcep, līdz tā kļūst kraukšķīga. Kartupeļus pārlej ar gaļu, pārslaka ar balzametiķi, pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem un smalki sagrieztu sīpolu. Pieliek sāli un muskatriekstu, samaisa.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

23

2014. gada 23. oktobris

Vārda dienas

Dainis, Dainida, DainaJevlampija, Deimons, Deimonds, Dainors, Dainīte, Dainita, Dainārs, Dainarts, Dainars, Daimons, Daimonds, Daimona

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz 0 ℃
Skaidrs

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 08:14
Saule riet: 18:01
Dienas ilgums: 9:47

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

23.10.2014
Ienākt apollo.lv