Kartupeļi, cepti krējumā (Skalop kartupeļi)

Apollo
0 komentāru

8 ar visu mizu novārīti kartupeļi
1 krūze svaiga krējuma
sāls un pipari pēc garšas
sakapāts koriandrs vai pētersīlis
120 g rīvēta siera

Kartupeļi, cepti krējumā (Skalop kartupeļi)

Foto: Publicitātes foto

Kad kartupeļi atdzisuši, nomizo un sagriez šķēlēs.

Mazliet saputo krējumu, samaisi ar sāli un pipariem, un zaļumiem.

Iesmērē vienu cepamo trauku ar eļļu, ieliec vienu kārtu ar kartupeļiem, uzkaisi sieru, tad uzlej krējumu. Turpini tā vairākas kārtas, pabeidz ar sieru.
Šo visu var izdarīt dienu iepriekš.

Pusstundu pirms pasniegšanas cep cepeškrāsnī, kamēr kartupeļi pilnībā izcepušies un siers kļuvis brūngans.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

24

2017. gada 24. novembris

Vārda dienas

Velta, VeldaVīne, Vīna, Viners, Vinārs, Veltija, Velte, Velita, Veldra, Velards

Horoskopi

Vairāk

Valūtu kursi

24.11.2017
Ienākt apollo.lv