Kartupeļu pankūkas ar maltās gaļas mērci

Apollo
0 komentāru

Sastāvdaļas:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/piratejohnny/

1 kg kartupeļu
300 g maltas cūkgaļas 
2 sīpoli
sāls un pipari 
500 ml piena
1 ēdamkarote miltu
dilles
ēdamkarote sviesta
eļļa  

Pagatavošana:

Uz rupjas rīves sarīvē kartupeļus, nedaudz nospiež sulu, pieliek sāli.
Rīvētos kartupeļus liek pa visu pannu ne sevišķi biezā kārtā un cep no abām pusēm brūnas pankūkas.

Mērcei sviestā apcep sagrieztus sīpolus, tad pieliek gaļu, sāli, piparus. Kad gaļa apbrūnējusi, uzber miltus, uzlej pienu. Gatavai mērcei pieliek sasmalcināts dilles.

Pankūku pasniedz ar mērci.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

17.08.2017
Ienākt apollo.lv