Kartupeļu pankūkas ar mazsālītu lasi

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

davidkosmos

davidkosmos

Foto: CC Licence

1 kg kartupeļu
1 glāze piena
2 ēdamkarotes miltu
sāls
eļļa cepšanai
100 g mazsālīta laša
skābs krējums

Pagatavošana:

Kartupeļus nomizo, sarīvē uz smalkās rīves. Nospiež šķidrumu, to liek nostāvēties. Kartupeļu biezumiem uzlej karstu pienu, samaisa, pieliek sāli, miltus un cieti, kura nostāvējusies kartupeļu sulas apakšā. Sakarsētā eļļā cep gaiši brūnas pankūkas, pasniedz ar mazsālītu lasi un skābu krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

18.11.2017
Ienākt apollo.lv