Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Apollo
15 komentāri

Nepieciešams:

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Foto: Lita Krone/LETA

500 g maltas gaļas
1 kg kartupeļu
250 g 10% saldā krējuma
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
sāls
pipari
2 burkāni
eļļa

Pagatavošana:

Maltajai gaļai pieliek eļļā apceptu smalki sagrieztu sīpolu, sāli, piparus un ķiploku. Cepamtraukā liek pusi no kartupeļiem, sagrieztus šķēlēs.Tad liek maltās gaļas kārtu.Uz gaļas liek rīvētus burkānus, tad pārējos kartupeļus, sāla un piparo. Visu pārlej ar krējumu, cep 190 grādos 45 minūtes.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

20

2014. gada 20. septembris

Vārda dienas

Marianna, Guntra, GintersStaldzis, Marjans, Marjanna, Marjana, Maritana, Marijans, Marijanna, Marijana, Mariela, Marians, Mariana

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +15 ℃
Skaidrs

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 07:05
Saule riet: 19:28
Dienas ilgums: 12:23

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

20.09.2014
Ienākt apollo.lv