Ķirbju krēmzupa

Apollo
16 komentāri

Nepieciešams:

Ķirbju krēmzupa

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 1 kilograms ķirbja
  • 2 vidēji lieli sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 750 ml dārzeņu vai vistas buljona
  • 200 grami kausēta siera
  • grauzdiņi
  • sāls, pipari
  • eļļa

Pagatavošana:

Nelielos kubiciņos sagriež ķirbi un sīpolus, ber lielā pannā un sautē apmēram 20 minūtes.

Lej klāj vistas buljonu, piespiež ķiploku un pievieno kausētu sieru. Izmantojot rokas blenderi, sablendē masu līdz tā kļuvusi viendabīga. Pārkaisa sāli un piparus, visu samaisa.

Pasniedz kopā ar maizes grauzdiņiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

15.12.2017
Ienākt apollo.lv