Ķirbju maize

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Ķirbju maize

Foto: Evija Trifanova/LETA

1,5 glāzes cukura
150 g sviesta
2 glāzes rīvēta ķirbja
2 olas
2,5 glāzes miltu
1,5 tējkarotes sāls
paciņa cepampulvera
ķirbju sēklas pārkaisīšanai

Pagatavošana:

Sviestu saputo ar olām, cukuru, sāli un cepampulveri. Pieliek miltus un rīvētos ķirbjus. Masu liek ietaukotā veidnē (labi noder garenā klaipiņa forma), pārkaisa ar ķirbju sēklām un cep 180 grādos stundu. Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.10.2017
Ienākt apollo.lv