Ķirbju un dārzeņu sautējums

Apollo
12 komentāri

Recepte no grāmatas «Latvijā iecienīti ēdieni».

Ķirbju un dārzeņu sautējums

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 200 grami ķirbju
  • 4 kartupeļi
  • 2 sīpoli
  • 1 selerijas sakne
  • 150 grami tomātu mērces
  • 2 ķiploka daiviņas
  • zaļumi
  • sāls, pipari
  • eļļa

Pagatavošana:

Katliņā kārtās liek šķēlēs sagrieztus apceptus kartupeļus, ķirbjus, selerijas un sīpolus. 

Starp kārtām iekaisa sāli, piparus, sasmalcinātus zaļumus, sarīvētu ķiploku.

Pārlej tomātu mērci un sautē līdz viss gatavs. 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

19.11.2017
Ienākt apollo.lv