Ķiršu lapās marinētas ērkšķogas

Apollo
4 komentāri

Nepieciešams:

Ķiršu lapās marinētas ērkšķogas

Foto: http://www.flickr.com/photos/monkeyboy69/

  • 1 l ērkšķogu
  • 500 ml ūdens
  • 1 sauja ķiršu lapu
  • 200 g cukura
  • 30 g 9% etiķa
  • 3 melnie pipari
  • estragons un melisa
  • 3 krustnagliņas
  • kanēļa standziņa

Pagatavošana:

Nomazgātas ķiršu lapas pārlej ar ūdeni, uzvāra, atdzesē, nokāš. Ūdenim pieliek melisas lapiņas, estragonu, piparus, kanēli un krustnagliņas, uzvāra. Karstam pieliek cukuru un etiķi. Marinādi pārlej ogām, pasterizē - 0,5 l burku 10 minūtes, 1 l 15 minūtes.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

27

2014. gada 27. decembris

Vārda dienas

Elmārs, Helmārs, InitaElmars, Elmāra, Helmars, Initra

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz −4 ℃
Skaidrs

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 09:01
Saule riet: 15:47
Dienas ilgums: 6:46

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

27.12.2014
Ienākt apollo.lv