Ķiršu lapās marinētas ērkšķogas

Apollo
4 komentāri

Nepieciešams:

Ķiršu lapās marinētas ērkšķogas

Foto: http://www.flickr.com/photos/monkeyboy69/

  • 1 l ērkšķogu
  • 500 ml ūdens
  • 1 sauja ķiršu lapu
  • 200 g cukura
  • 30 g 9% etiķa
  • 3 melnie pipari
  • estragons un melisa
  • 3 krustnagliņas
  • kanēļa standziņa

Pagatavošana:

Nomazgātas ķiršu lapas pārlej ar ūdeni, uzvāra, atdzesē, nokāš. Ūdenim pieliek melisas lapiņas, estragonu, piparus, kanēli un krustnagliņas, uzvāra. Karstam pieliek cukuru un etiķi. Marinādi pārlej ogām, pasterizē - 0,5 l burku 10 minūtes, 1 l 15 minūtes.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

23

2014. gada 23. septembris

Vārda dienas

Venija, Veneranda, VandaVenīna, Veniranda, Venēra, Veners, Venerande, Venera, Venefrīda, Vanese, Vanesa, Vaneranda, Vandze

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies, neliels lietus
Rīga pašreiz +9 ℃
Apmācies, neliels lietus

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 07:11
Saule riet: 19:20
Dienas ilgums: 12:09

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

23.09.2014
Ienākt apollo.lv