Ķiršu lapās marinētas ērkšķogas

Apollo
4 komentāri

Nepieciešams:

Ķiršu lapās marinētas ērkšķogas

Foto: http://www.flickr.com/photos/monkeyboy69/

  • 1 l ērkšķogu
  • 500 ml ūdens
  • 1 sauja ķiršu lapu
  • 200 g cukura
  • 30 g 9% etiķa
  • 3 melnie pipari
  • estragons un melisa
  • 3 krustnagliņas
  • kanēļa standziņa

Pagatavošana:

Nomazgātas ķiršu lapas pārlej ar ūdeni, uzvāra, atdzesē, nokāš. Ūdenim pieliek melisas lapiņas, estragonu, piparus, kanēli un krustnagliņas, uzvāra. Karstam pieliek cukuru un etiķi. Marinādi pārlej ogām, pasterizē - 0,5 l burku 10 minūtes, 1 l 15 minūtes.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

23

2014. gada 23. oktobris

Vārda dienas

Dainis, Dainida, DainaJevlampija, Deimons, Deimonds, Dainors, Dainīte, Dainita, Dainārs, Dainarts, Dainars, Daimons, Daimonds, Daimona

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz 0 ℃
Skaidrs

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:14
Saule riet: 18:01
Dienas ilgums: 9:47

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

23.10.2014
Ienākt apollo.lv