Ķiršu mērce sieram un gaļai

Apollo
2 komentāri

Nepieciešams:

mellowynk

mellowynk

Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

1 kg ķiršu
3 lieli sarkanie sīpoli
1 citrons
200 g cukura
ēdamkarote sviesta
2 ēdamkarotes rīvēta ingvera
50 g balzāmetiķa
1 tējkarote kanēļa
1 tējkarote malto piparu
1 tējkarote sāls

Pagatavošana:

Smalki sagrieztus sīpolus apcep sviestā, uzber cukuru un karamelizē, līdz sīpoli gaiši brūni. Sīpoliem pieliek ķiršus, vāra 10 minūtes, tad pieliek visas pārējās sastāvdaļas (citronam norīvē miziņu un izspiež sulu). Visu vāra vēl 15 - 20 minūtes. Pilda burkās, pasniedz ar sieru, gaļu vai maizi.

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

01

2015. gada 1. februāris

Vārda dienas

Brigita, Indars, Indra, IndrisBirgita, Briāna, Bridžita, Brita, Inda

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +1 ℃
Apmācies

Vējš: 6 m/s

Saule lec: 08:22
Saule riet: 16:52
Dienas ilgums: 8:30

Valūtu kursi

01.02.2015
Ienākt apollo.lv