Klimpas ar speķa un biezpiena pildījumu

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/paulpker121/

milti
ola
sāls
žāvēta gaļa
sīpols
biezpiens

Pagatavošana:

Miltos iesit olu, pieliek šķipsniņu sāls. Lej klāt ūdeni, mīca, lai izveidotos stingra mīkla.

Gaļu un sīpolus sagriež, apcep.  Gaļu sajauc kopā ar biezpienu, pieliek sāli.

Mīklu uzveltnē plāni, ar glāzi izspiež apļus, vidū liek pildījumu, malas rūpīgi aizloka. Uzvāra ūdeni, liek klimpas, vāra, līdz uzpeld. Pasniedz ar skābo krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

28

2015. gada 28. februāris

Vārda dienas

Skaidrīte, Skaidra, JustsTāllida, Skandis, Skanda, Skaidre, Sērsnis, Kristana, Karstens, Justīns, Justins, Hezija, Gudrona, Elčins, Elārs, Eigits, Danusja, Alarihs

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +3 ℃
Apmācies

Vējš: 1 m/s

Saule lec: 07:18
Saule riet: 17:53
Dienas ilgums: 10:35

Valūtu kursi

28.02.2015
Ienākt apollo.lv