Klimpas ar speķa un biezpiena pildījumu

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/paulpker121/

milti
ola
sāls
žāvēta gaļa
sīpols
biezpiens

Pagatavošana:

Miltos iesit olu, pieliek šķipsniņu sāls. Lej klāt ūdeni, mīca, lai izveidotos stingra mīkla.

Gaļu un sīpolus sagriež, apcep.  Gaļu sajauc kopā ar biezpienu, pieliek sāli.

Mīklu uzveltnē plāni, ar glāzi izspiež apļus, vidū liek pildījumu, malas rūpīgi aizloka. Uzvāra ūdeni, liek klimpas, vāra, līdz uzpeld. Pasniedz ar skābo krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

26

2014. gada 26. novembris

Vārda dienas

Sebastijans, Sebastians, KonrādsVingra, Sebastjans, Manefa, Konrāts, Konrands, Konrads, Kondrāts, Kondrats

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +1 ℃
Apmācies

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 08:27
Saule riet: 15:54
Dienas ilgums: 7:27

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

26.11.2014
Ienākt apollo.lv