Klimpas ar speķa un biezpiena pildījumu

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/paulpker121/

milti
ola
sāls
žāvēta gaļa
sīpols
biezpiens

Pagatavošana:

Miltos iesit olu, pieliek šķipsniņu sāls. Lej klāt ūdeni, mīca, lai izveidotos stingra mīkla.

Gaļu un sīpolus sagriež, apcep.  Gaļu sajauc kopā ar biezpienu, pieliek sāli.

Mīklu uzveltnē plāni, ar glāzi izspiež apļus, vidū liek pildījumu, malas rūpīgi aizloka. Uzvāra ūdeni, liek klimpas, vāra, līdz uzpeld. Pasniedz ar skābo krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

01

2015. gada 1. februāris

Vārda dienas

Brigita, Indars, Indra, IndrisBirgita, Briāna, Bridžita, Brita, Inda

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies, neliels sniegs
Rīga pašreiz 0 ℃
Apmācies, neliels sniegs

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:22
Saule riet: 16:52
Dienas ilgums: 8:30

Valūtu kursi

01.02.2015
Ienākt apollo.lv