Konkursa recepte: Persiku biezpiena kūka

Apollo
8 komentāri

Vai vēlies iepriecināt savu ģimeni ar garšīgām un veselīgām maltītēm? Ja jā, piedalies konkursā „Mana ģimenes īpašā recepte” un laimē Philips Airfryer.

Konkursa recepte: Persiku biezpiena kūka

Foto: Autores foto

Vairāk par konkursu šeit...

Mīklai:

200 gr milti,
60 gr cukura,
125 gr margarīna vai sviesta,
1ola.

Samīca mīklu.

Pildījums: 500 gr maltais biezpiens, 3 olas, 100 gr cukura, 2 ēd.k kartupeļu ciete, 1 ēd.k. mannā, 2 ēd.k. skābais krējums, persiki konservēti.

Saputo biezpienu (viennozīmīgi ar Philips mikseri), olu dzeltenumus, cukuru, cieti, mannā, krējumu. Saputo stingrās putās olas baltumu un iecilā biezpienā.

Apaļā formā ieklāj mīklu. Uzliek pusi biezpiena masas. Lieku persiku pusītes un pārlej ar pārējo biezpienu. Cep 180-200 grādos 35-40 minūtes. Pārbaudam ar kociņu!!!! Izceptā kūka jāatdzesē! PILNĪGI NOPIETNI SAKU! Un var uz pusstundu stundu ielikt ledusskapī.

Variants – ja ir vasara un ir lielās plūmes. Plūmes iegriež, nepārgriežot, izņem kauliņu un vidū ieliek vai nu pustējkaroti brūna cukura, vai 1 cukurgraudiņu. Un persiku vietā liek plūmes. (Šādi dara Strasbūras kūkai).

Šī ir mana dēla mīļākā biezpiena kūka!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

21.11.2017
Ienākt apollo.lv