Krāsnī cepti puķkāposti ar ķiplokiem un sieru

Apollo
25 komentāri

Nepieciešams:

Krāsnī cepti puķkāposti ar ķiplokiem un sieru

Foto: kndynt2099, CC BY-NC 2.0

  • 4 ķiploka daiviņas
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 liels puķkāposts
  • 70 grami Parmas siera
  • sāls un pipari
  • 1 ēdamkarote sagrieztu pētersīļu

Pagatavošana:

Cepeškrāsni liek sildīties uz 220 grādiem. Ietauko cepamo trauku ar olīveļļu.

Puķkāpostu sagriež mazākos gabalos. Nomazgā un kārtīgi nosusina. Lielā bļodā lej olīveļļu, pievieno saspiestas ķiploku daiviņas un puķkāpostus. Pārber pāri sāli un piparus, un samaisa.

Puķkāpostus liek cepeškrāsnī un cep 25 minūtes. Izņemot cepamo pannu no cepeškrāsns, puķkāpostiem pārkaisa ar sieru un smalki sagrieztus pētersīļus. Cep vēl trīs līdz piecas minūtes.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Ienākt apollo.lv