Krāsnī cepts lasis ar pesto un sviesta mērci

Apollo
27 komentāri

Nepieciešams:

Krāsnī cepts lasis ar pesto un sviesta mērci

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 4 ēdamkarotes pesto
  • 100 grami mīksta sviesta
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 4 laša filejas
  • 1 tējkarote svaiga citrona sulas
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Cepeškrāsni liek sildīties uz 200 grādiem.

Nelielā bļodā sajauc kopā pesto un mīkstu sviestu. Piespiež ķiploka daiviņu un kārtīgi samaisa.

Uz cepamās plātnes izliek foliju. Kārto virsū laša filejas gabaliņus. Pēc garšas pārkaisa sāli un piparus. Pārlej pāri citrona sulu.

Uz katras filejas liek virsū divas tējkarotes pesto un sviesta maisījuma.

Cepamo plātni liek cepeškrāsnī un gatavo 10 minūtes.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.11.2017
Ienākt apollo.lv