Kraukšķīgā ķiplokvista

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Kraukšķīgā ķiplokvista

Foto: «Apollo»

vistu stilbiņi
eļļa
skābais krējums
sāls
ķiploki 

Pagatavošana:

Lielā eļļas daudzumā vistu stilbiņus vāra, līdz tie kļūst tumši brūni. Gatavos stilbiņus nosusina salvetē. Pasniedz ar krējuma mērci, kurā bagātīgi pievienoti saspiesti ķiploki un sāls pēc garšas.

Šādi pagatavot vistu ir viegli un ātri. Tā ir ļoti sātīga. Īpašu šo ēdienu padara tieši krējuma un ķiploku mērcīte.

Labu ēstgribu!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

24.08.2017
Ienākt apollo.lv