Krēmīgā gvakamole

Apollo
31 komentārs

Nepieciešams:

Krēmīgā gvakamole

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 2 prāvi avokado
  • 1 tomāts
  • 2 laimu sula
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote maiga čili pulvera
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Avokado sagriež šķēlītēs. Kopā ar laimu sulu, saspiestiem ķiplokiem un čili pulveri liek blenderī un kārtīgi sablendē. Masu pārliek traukā.

Tomātus sagriež mazos gabaliņos un iemaisa avokado masā. Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Samaisa.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

15.12.2017
Ienākt apollo.lv