Krēmīgā zivju zupa

Apollo
28 komentāri

Nepieciešams:

Krēmīgā zivju zupa
  • 500 g gabaliņos sagrieztas mencas vai laša filejas
  • 300 ml zivju buljona (1 buljona kubiņš + 300 ml ūdens)
  • 300 ml sausa baltvīna
  • 300 ml saldā krējuma
  • 1 smalki kapāts puravs
  • 1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts burkāns
  • 1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts pastinaks
  • 20 g svaigu, kapātu dilļļu
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 ēd. k. «Santa Maria» Zivju garšviela ar citronu
  • 2 ēd. k. kviešu milti
  • 1 tējk. sāls
  • 1 daiviņa/s ķiploka

Pagatavošana:

Pannā liek sviestu un 2 minūtes apcep puravus, burkānus, pastinakus un ķiplokus kopā ar sāli, zivju garšvielu ar citronu un kviešu miltiem.

Pievieno zivs buljonu, vīnu un saldo krējumu, vāra aptuveni 10 minūtes uz mazas uguns.

Pievieno zivi, uzvāra un vāra vēl 5 minūtes (līdz zivs ir gatava).

Tieši pirms pasniegšanas pievieno dilles un pasniedz kopā ar maizi.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv