Kvinojas salāti ar āboliem un valriekstiem

Apollo
17 komentāri

Nepieciešams (8 porcijām):

Kvinojas salāti ar āboliem un valriekstiem

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 400 grami vārītas un atdzesētas kvionjas
  • 4 selerijas kāti, sagriezti kubiņos
  • 2 lieli āboli ar mizu, sagriezti kubiņos
  • 100 grami pētersīļu, smalki sagriezti
  • 100 grami valriekstu
  • 60 grami rozīņu
  • 2 ēdamkarotes valriekstu eļļas
  • 1 citrona sula
  • 1 tējkarote brūnā cukura
  • 1/4 tējkarotes seleriju sāls
  • 1/4 tējkarotes balto piparu
  • 1/4 tējkarotes kaneļā
  • 1/8 tējkarotes kardamona
  • 1/4 tējkarotes smaržīgo piparu
  • 1/4 tējkarotes košera sāls

Pagatavošana:

Kvinoju, seleriju, ābolu, pētersīļus, valriekstus un rozīnes sakombinē kopā lielā bļodā.

Mazākā trauciņā sajauc kopā valriekstu eļļu, citrona sulu, brūno cukuru, selerija sāli, baltos piparus, kanēli, kardamonu, smaržīgos piparus un sāli.

Maisījumu pārlej pāri salātiem un visu kopā samaisa. Pasniedz atdzesētus.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

29.06.2017
Ienākt apollo.lv