Laša fileja Rīgas melnā balzama marinādē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/bryanthatcher/

http://www.flickr.com/photos/bryanthatcher/

Foto: CC Licence

1 kg laša filejas
100 ml Rīgas melnā balzama
2 ēdamkarotes medus
sāls
melnie pipari
1 citrons

Pagatavošana:

Rīgas melno balzamu, medu un citrona sulu samaisa, pieliek sāli un piparus, uzvāra. Laša fileju aplej ar atdzisušu marinādi, patur stundu. Fileju grillē vai cep cepeškrāsnī.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

16

2014. gada 16. septembris

Vārda dienas

Dāgs, Asnate, AsjaSirdvalda, Sirdsvaldis, Sirdsvalda, Domna, Dags, Asnāte, Asija, Anfims

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Mākoņains
Rīga pašreiz +19 ℃
Mākoņains

Vējš: 2 m/s

Saule lec: 06:57
Saule riet: 19:39
Dienas ilgums: 12:42

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

16.09.2014
Ienākt apollo.lv