Laša fileja Rīgas melnā balzama marinādē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/bryanthatcher/

http://www.flickr.com/photos/bryanthatcher/

Foto: CC Licence

1 kg laša filejas
100 ml Rīgas melnā balzama
2 ēdamkarotes medus
sāls
melnie pipari
1 citrons

Pagatavošana:

Rīgas melno balzamu, medu un citrona sulu samaisa, pieliek sāli un piparus, uzvāra. Laša fileju aplej ar atdzisušu marinādi, patur stundu. Fileju grillē vai cep cepeškrāsnī.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

28

2015. gada 28. janvāris

Vārda dienas

Kārlis, SpodrisBianka, Čariijs, Čarita, Čarlzs, Karels, Karolis, Karols

Laika ziņas

Vairāk
Mākoņains
Rīga pašreiz −1 ℃
Mākoņains

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 08:29
Saule riet: 16:43
Dienas ilgums: 8:14

Valūtu kursi

28.01.2015
Ienākt apollo.lv