Laša fileja Rīgas melnā balzama marinādē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/bryanthatcher/

http://www.flickr.com/photos/bryanthatcher/

Foto: CC Licence

1 kg laša filejas
100 ml Rīgas melnā balzama
2 ēdamkarotes medus
sāls
melnie pipari
1 citrons

Pagatavošana:

Rīgas melno balzamu, medu un citrona sulu samaisa, pieliek sāli un piparus, uzvāra. Laša fileju aplej ar atdzisušu marinādi, patur stundu. Fileju grillē vai cep cepeškrāsnī.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

23

2014. gada 23. jūlijs

Vārda dienas

Mērija, Magone, Magdalēna, MagdaRadomirs, Radmila, Radislavs, Merīda, Merita, Merilina, Merija, Meri, Meralda, Magdalina, Magdaliene, Magdalena, Madlēna, Madlena, Madelaina

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Mazmākoņains
Rīga pašreiz +25 ℃
Mazmākoņains

Vējš: 2 m/s

Saule lec: 05:06
Saule riet: 21:53
Dienas ilgums: 16:47

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

23.07.2014
Ienākt apollo.lv