Laša fileja Rīgas melnā balzama marinādē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/bryanthatcher/

http://www.flickr.com/photos/bryanthatcher/

Foto: CC Licence

1 kg laša filejas
100 ml Rīgas melnā balzama
2 ēdamkarotes medus
sāls
melnie pipari
1 citrons

Pagatavošana:

Rīgas melno balzamu, medu un citrona sulu samaisa, pieliek sāli un piparus, uzvāra. Laša fileju aplej ar atdzisušu marinādi, patur stundu. Fileju grillē vai cep cepeškrāsnī.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

25

2014. gada 25. oktobris

Vārda dienas

Beāte, BeatriseHilārs, Hilārijs, Hilars, Hilarijs, Hilarija, Hilards, Gilarijs, Beāta, Beatrisa, Beate, Beata

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz −1 ℃
Skaidrs

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:19
Saule riet: 17:56
Dienas ilgums: 9:37

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

25.10.2014
Ienākt apollo.lv