Laša krēmzupa ar maizes grauzdiņiem

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/inf/

svaigs lasis
seleriju kāti
rīsi
sāls
pipari
zaļumi
saldais krējums
baltmaize
citrona sula

Pagatavošana:

Lasi liek katlā ar ūdeni, sāli, pipariem un vāra buljonu. Lasi izņem, iztīra no asakām. Zivs buljonam pieliek sagrieztus seleriju kātus un rīsus. Kad produkti mīksti, pieliek attīrīto zivi. Visu ar blenderi sakuļ krēmzupā. Pievieno nedaudz citrona sulas.

Pasniedz ar saldo krējumu, zaļumiem un cepeškrāsnī apgrauzdētiem baltmaizes grauzdiņiem

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

21

2014. gada 21. decembris

Vārda dienas

Saulcerīte, Tomass, TomsSaulceris, Saulgaida, Saulgaitis, Tomašs, Tomijs, Tumašs

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +3 ℃
Apmācies

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 08:59
Saule riet: 15:43
Dienas ilgums: 6:44

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

21.12.2014
Ienākt apollo.lv