Laša krēmzupa ar maizes grauzdiņiem

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/inf/

svaigs lasis
seleriju kāti
rīsi
sāls
pipari
zaļumi
saldais krējums
baltmaize
citrona sula

Pagatavošana:

Lasi liek katlā ar ūdeni, sāli, pipariem un vāra buljonu. Lasi izņem, iztīra no asakām. Zivs buljonam pieliek sagrieztus seleriju kātus un rīsus. Kad produkti mīksti, pieliek attīrīto zivi. Visu ar blenderi sakuļ krēmzupā. Pievieno nedaudz citrona sulas.

Pasniedz ar saldo krējumu, zaļumiem un cepeškrāsnī apgrauzdētiem baltmaizes grauzdiņiem

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

27

2015. gada 27. februāris

Vārda dienas

Līvija, Līva, AndraLivars, Liveta, Livija, Livita, Līvis, Līvs, Liva, Andromeda, Andrelita, Andreta, Andriana, Andriāna, Andrija, Andrijana, Andrika, Andrita, Andre

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz −1 ℃
Apmācies

Vējš: 1 m/s

Saule lec: 07:21
Saule riet: 17:51
Dienas ilgums: 10:30

Valūtu kursi

27.02.2015
Ienākt apollo.lv