Laša rullīši «Kamolā tinējs»

Apollo
0 komentāru

Sastāvdaļas:

  • 100 g laša filejas
  • 70 g bekona
  • 40 g puravu
  • 70 g sēņu
  • 100 g saldā krējuma
  • sīpoli, sāls, pipari

 

Pagatavošana:

Laša fileju sagriež apmēram puscentimetru biezās šķēlī­tēs. Puravu rūpīgi nomazgā, ņem vienu lapiņu un viegli izdauza ar plakanu āmuriņu. Citu uz cita kārto puravu, bekonu un lasi, satin rullītī un caurdur ar iesmiņu. Liek uz pannas stāvus un no abiem galiem apcep aptuveni trīs četras minūtes.

Sēnes nomazgā un sagriež, sasmalcina sīpolus un apcep eļļā. Pārlej ar sal­do krējumu un karsē, līdz sabiezē.

Laša rullīšus pasniedz ar kartupeļu biezeni.

Recepte tapusi sadarbībā ar muzikālā krodziņa «Čau, Rasma» šefpavāru Andri Poli.

Recepte tapusi sadarbībā ar muzikālā krodziņa «Čau, Rasma» šefpavāru Andri Poli.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Valūtu kursi

03.03.2015
Ienākt apollo.lv