Lasis ķiploku mērcē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Lasis ķiploku mērcē

Foto: freefoto.com

1,5 kg laša
3 ķiploka galviņas, sadalītas pa daiviņām
pusglāze olīveļļas
3 ēdamkarotes sviesta
3 ēdamkarotes citrona sulas
sasmalcināts rozmarīns
sāls
pipari

Pagatavošana:

Ķiploku daiviņas kopā ar olīveļļu un sviestu samiksē. Lasi sadala porciju gabalos, apslaka ar citrona sulu un apkaisa ar garšvielām.

Laša gabalus liek uz pannas, kura ieziesta ar olīveļļu, katru laša gabalu pārlej ar ķiploku mērci un pārkaisa ar rozmarīnu. Cep apmēram 15 minūtes 230 grādu karstā cepeškrāsnī.

Diētiskajā ēdiena variantā var iztikt bez sviesta.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

19.11.2017
Ienākt apollo.lv