Lavaša rullīši ar žāvētu vistu

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

lavašs
200 g krējumsiera
200 g žāvētas vistas
1 tomāts
zaļumi
100 g valriekstu
pipari

Pagatavošana:

Lavašu pārsmērē ar krējumsieru, pārkaisa ar žāvētas vistas gabaliņiem, sasmalcinātiem riekstiem, sagrieztiem zaļumiem, tomātu gabaliņiem. Lavašu satin stingrā rullītī, ietin pārtikas plēvē, atstāj aukstumā uz stundu. Pirms pasniegšanas lavašu sagriež gabaliņos.

stu_spivack

stu_spivack

Foto: CC Licence

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Reklāma

Valūtu kursi

07.07.2015
Ienākt apollo.lv