Līdaku kroketes

Apollo
7 komentāri

Nepieciešams:

Līdaku kroketes

Foto: http://www.flickr.com/photos/clada74/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

500 g līdaku filejas
2 sīpoli
50 g rīvmaizes + rīvmaize apviļāšanai
2 olas
sāls
pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Līdakas fileju samaļ, pieliek rīvmaizi, eļļā apceptus, smalki sagrieztus sīpolus, olas, sāli, piparus. Masu labi samīca, atstāj uz 20 minūtēm. No masas gatavo nelielas kroketes, apviļā rīvmaizē, cep sakarsētā eļļā brūnas.

Kroketes pasniedz kā uzkodu ar krējuma mērci vai kā pamatēdienu ar kartupeļu biezeni un lapu salātiem.
 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

22.11.2017
Ienākt apollo.lv