Lieldienu pasha

Apollo
50 komentāri

Nepieciešams:

Lieldienu pasha

Foto: www.povarenok.ru

1,5 kg biezpiena
300 g rozīņu
200 g  augļu sukāžu
1 citrons
4 olas
200 g sviesta
200 g cukura
200 g saldā krējuma 
1 ēdamkarote vaniļas cukura

Pagatavošana:

Izkausē sviestu un pievieno cukuru. Maisa, līdz tas izkusis. Pievieno biezpienu un olas un turpina masu karsēt. Masu noņem no uguns, liek klāt rozīnes un sukādes, pierīvē citrona miziņu, vaniļas cukuru. Biezpienu atdzesē, tad pievieno saputotu krējumu. Caurdurī ieliek marli  un ielej biezpiena masu. Masu tur zem sloga vēsā vietā.

Pashu var gatavot nekarsējot. Visas sastāvdaļas sajauc kopā (izmanto tikai olu dzeltenumus), liek zem sloga.

Kad pasha nostāvējusi zem sloga vismaz 3 stundas, to liek uz šķīvja un rotā.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

25.11.2017
Ienākt apollo.lv